La col.laboració amb la programació del Teatre Arnichesl’hem iniciada amb un taller artístic de Addaura Teatre Visual al voltant de la figura de l’ artista Joan Brossa, previ a la funció del diumenge en el Teatre Arniches.

Joan Brossa, el poeta més polifacètic del nostre país, els ha inspirat amb el seu poema «Carnaval», a crear aquesta activitat per a entrar, d’una manera divertida i lúdica, en l’imaginari d’aquest gran creador a través de les titelles, la màgia i les ombres.

El públic veurà les ombres d’uns animals i sentiram como parlen. Entraran en el país d’en Joan Brossa i, com per art de màgia, descobriran com els animal canviaran la seva veu. Amb ombres jugaran amb el seu cos a fer d’animals i il.luminaran objectes. Els faran coneixer la figura i l’obra de l’autor i uns números de màgia donaran pas al mon brossià. Per acabar, el públic manipularà objectes i ombres per a representar el seu conte en uns teatrests de taula o jugar sota l’ombra brossiana.

23 de Febrer a les 18:30h. en la Biblioteca.

Deja una respuesta

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación, y ofrecer contenidos y publicidad de interés. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra Política de cookies.