Hem rebut de l’Institut de Cultura Juan Gil-Albert (Diputació Provincial d’Alacant ) 9 volums de la col·lecció de literatura infantil que es va començar a editar l’abril del 2013. Els llibres, il·lustrats a tot color, recreen llegendes valencianes en diferents punts de la nostra geografia.

La intenció de Joan Borja, director de la col·lecció i professor universitari ha sigut doble: d’una banda, fomentar el gust per la lectura, el valor del valencià i la cultura valenciana entre els escolars de la província a través de les rondalles, especialmente als llocs on se situa cada història. Per altra banda, el fet que gran part de les il·lustracions, coordinades per l’artista i professor Joan Llobell, hagen sigut obra dels estudiants selecionats de l’Escola Superior de Belles Arts d’Altea, demostra l’ànim de promoure iniciatives i projectes que incloguen estaments culturals i educatius de la província, i de promoure, alhora, l’exercici de la creativitat i la millora de l’entorn social.

IMG_6326R
Amb el fet que hagen participat autors reconeguts en el camp de la literatura infantil, juntament a autors novells, s’ha pretés ajudar a consolidar aquesta proposta.

Els títols que podeu veure són:
El Caro, de Víctor Llaurat (il·lustrat per Pau Urios), Misteri d’Elx, de Marta Martínez (il·lustrat per Israel Nicolás), El pardal Oriol, de M. Jesús Francés (il·lustrat per Daniel Ortega), L’Estrella d’Or, de Francesc Gisbert (il·lustrat per Pablo Caragol), L’illa de Benidorm, d’Anna Lloret (il·lustrat per María Rubio), La mina del marabut, de Bernat Capó (il·lustrat per Laura Álvarez), El Ti Xufero, l’antibandoler valencià, d’Aina Santamaria (il·lustrat per Monika Rackauskaite), Sa caseta de sa Tramuntana, de Joan-Lluís Monjo (il·lustrat per Aina Maria Ferriol), L’Arbre de les Bruixes, de Carles Cano (il·lustrat per Aurelio Ayela)

Deja una respuesta

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación, y ofrecer contenidos y publicidad de interés. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra Política de cookies.