3 x 3 està concebut com un programa de divulgació cultural, desenvolupat al costat d’Extraradi, que inclou elements que resulten interessants i atractius per a col·lectius amb diversitat funcional i/o en risc d’exclusió social. El punt de partida d’este projecte són les col·leccions permanents del *MACA com a espais d’expressió, que proporcionen ferramentes per a activar itineraris d’inclusió i camins per a la transformació social.

Utilitzem una metodologia de treball que adequa els continguts i maneres d’enfocar la comunicació a l’edat, desenvolupament cognitiu o les característiques físiques, psíquiques, sensorials, intel·lectuals o mentals dels participants, promovent el desenvolupament personal i potenciant les diferents capacitats. Amb l’objectiu de convertir el museu en un espai orientat a afavorir la inclusió social, impulsant l’educació i l’art com a agents mediadors per a enfortir la qualitat de vida de totes les persones.

En totes les visites s’oferirà a estos col·lectius participar en l’art i la cultura i entrar en contacte amb ella, tindre veu en primera persona i generar experiències significatives que estimulen el diàleg, la reflexió, la imaginació, el pensament crític, i la possibilitat de compartir i participar en el projecte fent ús de tots els sentits. Un projecte sempre emocionant.